Fitness first

Har precis avklarat ett ganska så hårt träningspass. Hade även lite träningsvärk ifrån gårdagen spinningpass med Jennifer. Känns iallafall bra nu efterhand och på gymmet ska jag hänga varje dag innan nya zeeland resan är min plan. Känns som att det är läge att träna nu innan jag ska roadtrippa i 3 veckor och leva på nudlar och vatten. Tveksamt om nudlar är det enda som kommer finnas till hand, men ska iallafall leva en aning billigt.

Imorse var egentligen planen att jag skulle iväg och jobba på ett ställe som jag tidigare inte provat. Det är något liknande som röda korset sak hemma i eskilstuna. Man står med en något så ful väst och en myntbox i höger hand och vill att folk ska skänka pengar till välgörenhet. Det är ett provision jobb dvs att man inte får timlön utan det beror på hur mycket man samlar in. Kan kanske vara något att testa bara för att få in en extra slant istället för att ligga och dega på hostlet. Dock så såg vädret inte alls bra ut kl 5.30 när klockan ringde imorse, så blev inget jobb. Vilket var tur för idag har det regnar konstant. Jaja. Jobb i baren väntar iallafall hela veckan ut!

Nu ska jag promenera hem, klockan är 8.52 och det regnar fortfarande. Suck. Så kan det även här i Australien se ut alltså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0