DAG 1 - NYA ZEELAND

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag 1.
Då var vi framme i Nya Zeeland. Vi landade på flygplatsen någon gång vid 11 igår ikbäll och det var även där vi senderade resten av natten. Vi köpte mat och la oss å några bänkar som fick bli våra sängar för natten.
Imorse efter kanske tre eller fyra timmars sömn vaknade vi, lånade duscharna på flygplatsen och så var det dags att åka iväg och hämta vår campervan. Bilen är riktigt mysig och ännu mysigare kommer det bli att ikväll när vi får iordning allt. Det är en svart någorlunda stor bil med två säten där fram. Bakom sätena finns det två "soffor" som man kan fälla ner och å så sätt blir det till en säng. Och allra längst bak i bilen finns det ett mini kök.
 
Så fort vi haåordning det mesta med betalningen osv så var det dags. Västertrafik och ingen vidare sömn på det. Men ut på vägen blev det och förvånansvärt bra gick det faktiskt! Så idag har vi utforskat Auckland lite grann, bland annat auckland bridge och små fina ställen. Auckland är väldigt annorlunda jämfört med Brisbane som jag senderat mest tid i nu i slutet. Fina vyer, många backar och kullar. Imorgon beger vi oss vidare i landet, coromandel, hot water beach och haihei's beach väntar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0