19/9 HONG KONG

Ja, då var man i hongkong. WIHOO! Ska sitta här i några timmar på flygplatsen och vänta på nästa flyg, så kan passa på att slänga in ett litet inlägg.

Igår vid halv sju lämnad vi Sverige. Det var jobbigt att säga hej då till familjen på Arlanda men snart därefter så hade vi mötts upp ett helt gäng och så var det dags att checka in osv.

Från sverige till London gick det riktigt snabbt, inte alls long flygresa. Varför har man inte tidigare tagit flyget dit under en weekend eller så är ju frågan. Sen väntade det iallafall en 11 timmars flygning till Hongkong. Trodde att det skulle ta en evighet, en hel dag i en oskön trång och hård flygstol liksom. Men gick snabbare än förväntat och fick faktiskt några timmars sömn trots allt! Och nu sitter vi här i hongkong efter 14 flygtimmar.

När flyget lyfte ifrån Sverige kändes det helt otroligt. Har påbörjat min resa till andra sidan jordklotet. Hur sjukt? Allt känns bra och vi sitter nu ungefär 20 stycken ifrån Sverige. Känner att min resa har börjat väldigt bra, och snart är vi framme. Tummen upp för det här!!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hallo kära du! vi tittar på klockan och håller koll på vart du är just nu, inatt när vi sover landar ni i Sydney. Trodde aldrig att jag skulle vara så nervös, har mått illa idag också. Men det blir ju bättre snart. Vi har ju alltid vetat att du skulle vara den som ska resa och uppleva saker och du gör rätt. Puss puss

2012-09-19 @ 17:52:52
Postat av: Emmaaaa

Ååa skönt och höra att allt är bra! Hoppas att allt fortsätter så, puss och kram!! <3

Svar: saknar dig fina duuuuu<3
idaiha.blogg.se

2012-09-19 @ 22:57:54
Postat av: Moster Merja

Hej Ida! vad roligt att allt gick bra med resan,önskar dig en helt bäst resa o kommer att följa dig o läsa allt spännande du kommer att uppleva o göra.ta hand om dig kram

Svar: tack moster!! Hoppas erat år här hemma blir minst lika bra. Kram på dig och hälsa familjen
idaiha.blogg.se

2012-09-21 @ 15:48:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0