v. 13

Hejsan bloggen. Ytterligare en vecka har gått. Det har inte varit lika varmt tyvärr. Börjar tappa färg, små panik redan.. Övervägde igår att köpa en brun utan sol, jag vet..skärpning nu!

Den här veckan har iallafall gått snabbt och har hunnit med en del! Förra helgen så fick Victor och jag spontanbesök utav en vän vi lärde känna på surfcamp veckan. Så han slaggade hos oss här i lägenheten några dagar. Kul med lite besök hehe. Jag jobbade dock fredag och lördag kväll, men söndagen passade vi på att visa honom utelivet här i Brisbane. Vi började kvällen på jobbet mitt nämligen the caxton, och tack vare det fick vi 50% på alla drinkar, inte illa. Så det var victor, victor, jag, tove och sara startade kvällen ihop. Victor, Tove och Sara tog en taxi till något uteställe medan jag stannade kvar med jobbarkompisarna. Vi drog till ett Casino i stan och där spenderade vi natten/ morgonen. Lyckad kväll! Dagen efter mådde vi alla som vi förtjänade. Men då var det ändå bara att pallra sig upp för jobb på eftermiddagen.

Annars så har vi gått på bio - Pitch perfect (rekomederas!), kvällsfika på något lyxigt chokladställe. Finns allt från alla sorters chokladdeserter till chockladpizza(!?), jobb, träning osv. Veckorna ser ganska så lika ut nu när vi "sparar pengar" och bor i det här huset. Så mer spännande saker kommer hända när jag beger mig på resande fot efter jul och nyår någon gång! Kan berätta lite mer om planerna senare, kanske i ett videoinlägg. Nu ska jag duscha och fixa lite innan Victor slutar jobba. Själv börjar jag jobbet 11 ikväll, kämpa kämpa!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0